Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige Waalwijk

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige Waalwijk

Woon je in Waalwijk in de buurt van Landgoed Driessen? Wil je graag thuis of poliklinisch bevallen van je baby? De verloskundige in Waalwijk in de buurt van Landgoed Driessen wordt tijdens je zwangerschap een vertrouwd gezicht. Ze begeleidt de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Bij elke controle gaat ze na of alles op natuurlijke wijze verloopt. Als er zich iets voordoet wat twijfels bij haar oproept of een verhoogd risico geeft, kom je vaker op het spreekuur. Het kan soms ook nodig zijn de gynaecoloog in te schakelen.

Als de bevalling begint, is de verloskundige snel ter plaatse in Waalwijk in de buurt van Landgoed Driessen. Ze komt naar je kijken en controleert hoe het staat met de weeën. Ook de hartslag van de baby wordt door haar gecontroleerd. Verder ziet ze erop toe dat je de weeën goed kunt opvangen en dat er persoonlijke aandacht en goede begeleiding voor je is.

Verloskundige Waalwijk? De verloskundige voor Waalwijk in de buurt van Landgoed Driessen zal jou en je partner zo goed mogelijk helpen bij de bevalling. Als er zich complicaties voordoen tijdens de geboorte, overlegt ze met de gynaecoloog en met jullie over de te nemen stappen. Als alles goed gaat, kun je in je eigen vertrouwde omgeving bevallen, met de steun van de verloskundige uit Waalwijk, Landgoed Driessen.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes