Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige praktijk Sprang-Capelle

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige praktijk Sprang-Capelle

Zwangerschap en bevalling zijn een natuurlijk proces. Zo wordt dat in Nederland gezien en daarom mag elke vrouw thuis bevallen, als er medisch gezien geen redenen zijn om naar het ziekenhuis te gaan. Bovendien zijn de ziekenhuizen snel bereikbaar.

Bij een thuisbevalling is een verloskundige aanwezig. De kraamverzorgster assisteert haar en zorgt na de bevalling voor moeder en kind.

Verloskundige praktijk Sprang-Capelle? Vanuit onze verloskundige praktijk kunnen onder andere vrouwen die in Sprang-Capelle wonen zich laten begeleiden. De controles vinden plaats in de praktijk, die je regelmatig zult bezoeken. Daarna kun je als alles goed gaat thuis of poliklinisch bevallen. De verloskundige komt dan vanuit de verloskundige praktijk naar Sprang-Capelle om je thuis te begeleiden. Of ze gaat mee naar het ziekenhuis voor de poliklinische bevalling.

Tijdens de kraamtijd gaan de controles door en de verloskundige bezoekt jou en de baby om de dag thuis in Sprang-Capelle. De verloskundige praktijk voor Sprang-Capelle en omgeving speelt dus een grote rol in een belangrijke periode van je leven.

Je bent in goede handen bij de verloskundige praktijk, die zowel poliklinische als thuisbevallingen in Sprang-Capelle en omgeving begeleidt. De verloskundige is zeer ervaren en ze is opgeleid om ook in geval van complicaties handelend te kunnen optreden. Zo nodig neemt ze rechtstreeks contact op met de gynaecoloog in het TweeSteden Ziekenhuis.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes