Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige praktijk Loon op Zand

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige praktijk Loon op Zand

Vrouwen kunnen zich in Nederland bij hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd laten begeleiden door een verloskundige. Verloskundige praktijk Loon op Zand? De verloskundige die werkzaam is in onze verloskundige praktijk in Waalwijk kan vrouwen ook in Loon op Zand begeleiden.

De verloskundige werkt nauw samen met de gynaecologen van het TweeSteden Ziekenhuis. Als er complicaties verwacht worden of optreden, neemt de verloskundige rechtstreeks contact op. De bevalling kan alleen thuis plaatsvinden als alles normaal en natuurlijk verloopt. Daarbij zal de verloskundige de vrouw die thuis of poliklinisch wil bevallen zo goed mogelijk begeleiden.

Je kunt je aanmelden voor de verloskundige praktijk als je woonachtig bent in Loon op Zand. Dat kun je doen zodra je weet dat je zwanger bent. De eerste controle zal plaatsvinden rond de 8ste of 9e week van je zwangerschap. Voor deze en de volgende controles kom je naar het spreekuur in de verloskundige praktijk in Waalwijk. De controle duurt gemiddeld 45 minuten.

De begeleiding tijdens de bevalling thuis is medisch gezien hetzelfde als die van een poliklinische bevalling. Als alles medisch in orde is, krijg je vanuit de verloskundige praktijk toestemming om in je woonplaats Loon op Zand thuis te bevallen. De kraamverzorgster assisteert de verloskundige tijdens de bevalling en blijft de volgende dagen een aantal uren per dag komen om voor moeder en kind te zorgen.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes