Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige praktijk Kaatsheuvel

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige praktijk Kaatsheuvel

De taak van een verloskundige ligt op het terrein van het begeleiden van een zwangerschap en een bevalling. Is de baby geboren dan houdt de verloskundige contact en bezoekt moeder en kind om te weten hoe het gaat. Ze werkt nauw samen met de kraamverzorgster. Verloskundige praktijk Kaatsheuvel? Onze verloskundige praktijk werkt vanuit Waalwijk ook in Kaatsheuvel en De Moer.

Op elk moment dat het nodig is, kan de verloskundige overleggen met de huisarts, de gynaecoloog of de kinderarts. Na de eerste week van de bevalling rondt de verloskundige haar werkzaamheden af en draagt deze over aan de huisarts en het consultatiebureau. Vanuit de verloskundige praktijk dus naar een consultatiebureau voor Kaatsheuvel en De Moer. Maar als er vragen of klachten zijn die te maken hebben met ontzwangeren, de bevalling, de kraamtijd of de baby kun je nog 6 tot 8 weken na de geboorte bij onze verloskundige praktijk terecht.

De verloskundige praktijk is ook voor Kaatsheuvel 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 06-51103893. De dienstdoende verloskundige draagt deze telefoon bij zich. Het kan voorkomen dat de telefoon niet direct wordt aangenomen. Probeer het dan na een paar minuten nog een keer. Lukt het dan nog niet, dan kun je als het dringend is de portier van het TweeSteden Ziekenhuis Waalwijk bellen. De portier zal de verloskundige dan oproepen.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes