Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige Loon op Zand

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige Loon op Zand

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd kun je in Nederland laten begeleiden door een verloskundige. Vanuit de verloskundigenpraktijk in Waalwijk kan de verloskundige ook in Loon op Zand de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd begeleiden.

De verloskundigenpraktijk werkt samen met de gynaecologen van het TweeSteden Ziekenhuis. Mocht er een aanleiding zijn om specialistische zorg in te schakelen, dan verwijst de verloskundige je vanuit Loon op Zand door naar de gynaecoloog.

Je kunt je aanmelden voor de praktijk vanaf het moment dat je weet je zwanger bent. De eerste controle zal plaatsvinden rond de 8ste of 9e week van je zwangerschap. De controle duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in de verloskundigenpraktijk.

Je kiest zelf samen met je partner de plaats van de bevalling, als alles medisch in orde is. De bevalling kan poliklinisch of thuis plaatsvinden. Dat laatste heeft als voordeel dat je in je vertrouwde omgeving kunt blijven. Medisch gezien is de begeleiding door de verloskundige in Loon op Zand bij een thuisbevalling hetzelfde als bij een poliklinische bevalling. Bij een thuisbevalling belt de verloskundige de kraamverzorgster om bij de bevalling te assisteren en voor jou en de baby te zorgen.

Verloskundige Loon op Zand? In de kraamtijd komt de verloskundige bij jou thuis in Loon op Zand om de dag even langs. Ze controleert of alles zonder complicaties verloopt en of alles goed gaat met jou en de baby.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes