Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige Kaatsheuvel

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige Kaatsheuvel

Een zwangere vrouw heeft in Nederland de mogelijkheid in haar eigen vertrouwde omgeving te bevallen. Door de uitstekende verloskundige zorg is dit overal in Nederland mogelijk. Ook in Kaatsheuvel en De Moer staat de verloskundige voor je klaar.

Verloskundige Kaatsheuvel? De verloskundige begeleidt je tijdens je zwangerschap en je bevalling. Na de geboorte komt ze verschillende keren langs om te kijken of het kraambed zonder problemen verloopt. Je krijgt van haar adviezen en je kunt al je vragen stellen.

De verloskundige die werkzaam is in Kaatsheuvel en De Moer is zeer ervaren en heeft al vele bevallingen begeleid. Ook is ze deskundig op het gebied van echografie. Naast de opleiding tot verloskundige heeft ze als aanvulling een echografiecursus gevolgd. Verschillende soorten echo’s kunnen in de verloskundigenpraktijk gemaakt worden.

De praktijk van de verloskundige voor Kaatsheuvel, De Moer en omgeving is kleinschalig, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Ze is erop gericht om jou zo goed mogelijk te begeleiden en van je kraamtijd een bijzondere periode in je leven te maken, samen met je partner.

De adviezen die de verloskundige voor Kaatsheuvel en omgeving verstrekt, bestrijken een breed terrein: van kinderwens tot echografie. Van zowel thuis als poliklinische bevalling tot kraamtijd. Ook over alle regelzaken die te maken hebben met zwangerschap, geboorte en de periode erna kan de verloskundige advies geven.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes