Verloskundigen

Marleen Rommens

Ik ben Marleen Rommens en ben na 4 jaar studie in 1997 afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze regio en dat voelde meteen goed. Na 13 jaar gewerkt te hebben in een maatschap heb ik gekozen om een eigen praktijk op te starten, die zich richt op persoonlijke aandacht, wat voor mij een belangrijk aspect is in de begeleiding rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

In 2010 heb ik de echo cursus gedaan als aanvulling op mijn vak en sinds die tijd maak ik ook echo’s. De echo’s die ik maak zijn termijn echo’s, echo’s bij bloedverlies, groei echo’s en liggings echo’s. Dit is een leuke uitbreiding van mijn vak en ik doe dit met veel plezier.

Ik ben getrouwd met Vincent en samen hebben we twee zonen: Stan en Tom. Van beide ben ik prachtig thuis bevallen en ik hoop dat ook jullie deze mooie ervaring kunnen meemaken als jullie wens daar naar uit gaat.

Goede kwalitatieve zorg is wat ik belangrijk vind en daar staan we dan ook voor in verloskundigenpraktijk Het Begin.

Ik vind het geweldig om vrouwen in deze bijzondere periode van hun leven te begeleiden en aanwezig te kunnen zijn bij de geboorte van weer een nieuw leven. Elke keer anders, maar steeds zo bijzonder.

Ik wens jullie allemaal een mooie periode in jullie leven toe, waar je goed op terug kan kijken.

Geniet van deze bijzondere periode!

Lindsay Berens

Mijn naam is Lindsay Berens, in 1989 geboren en getogen in Oosterhout. Op jonge leeftijd wist ik al vrij snel dat ik verloskundige wilde worden. Na het afronden van de middelbare school ben ik dan ook de opleiding verpleegkunde gaan doen, om vervolgens door te stromen naar de opleiding verloskunde.

Toen ik een jaar als verpleegkundige aan de slag was, vond ik het tijd om weer terug de schoolbanken in te gaan. Ik ben de opleiding in Rotterdam op de Hogeschool gaan volgen en ben sinds 2018 verloskundige. Vanaf mijn eerste werkdag oefen ik dit vak uit met veel plezier.

Door de diversiteit die ik tegen kom tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd, maakt dat iedere dag weer anders is.
De geboorte van een baby is dan ook ieder keer weer uniek en bijzonder.

Persoonlijk contact en aandacht voor de aanstaande ouders vind ik erg belangrijk. Mensen moeten tevreden terug kunnen kijken op een van de meest bijzondere momenten in hun leven. Ik vind het fijn om hier onderdeel van te zijn en daarin iets te kunnen betekenen.

Ik hoop jullie snel te zien op de praktijk!