Praktijk

Bij verloskundigenpraktijk Het Begin, werken Marleen Rommens en Lindsay Berens. Samen zullen wij jullie begeleiden in deze mooie periode van jullie leven. Beide zijn we aangemeld bij het kwaliteitsregister van de KNOV.

De praktijk zit gevestigd in Landgoed Driessen in gezondheidscentrum Het Koetshuis op de eerste etage en we hebben een tweede locatie aan de Peperstraat in Kaatsheuvel. Hier zullen de spreekuren en de echo spreekuren plaatsvinden.

De praktijk is aangesloten bij FAM voor geboortezorg. Dit is een Samenwerking tussen verschillende verloskundigenpraktijk uit de regio, het ETZ ziekenhuis en Lunavi. Samen proberen we de kwaliteit van de verloskundigen zorg in de regio op een hoog niveau te houden.

We hebben wekelijks een bespreking met de gynaecoloog, houden samen voorlichtingsavonden en maken werkafspraken en protocollen samen.

In verloskundigenpraktijk Het Begin zullen Lindsay en ik afwisselend de diensten en spreekuren draaien. Voor de spreekuren ben je ook enkele avonden in de maand welkom. De echo spreekuren zullen door Marleen op de locatie in Landgoed Driessen verzorgd worden. In de praktijk kunnen termijn echo’s, groei echo’s en liggings echo’s gemaakt worden. Andere echo’s zullen in het ETZ en JBZ ziekenhuis gemaakt worden met een verwijzing van ons.

Wij zijn laagdrempelig 24 uur per dag bereikbaar. Blijf niet met een ongerustheid zitten tot een volgende dag is mijn motto.

Bij verloskundigenpraktijk Het Begin ben je dus welkom voor een deskundige, enthousiaste en persoonlijke manier van zorgverlening die wij samen met jullie zoveel mogelijk op maat aanpassen.