Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Contact

Spoed

Voor bevallingen en doorgeven van thuiskomst uit het ziekenhuis bel je ons altijd op 06-51103893. Je krijgt dan contact met de dienstdoende verloskundige. Mocht je niet meteen de dienstdoende verloskundige aan de telefoon krijgen probeer het dan na een paar minuten nog een keer of spreek je naam en telefoonnummer in. Mocht het dan nog niet lukken om de verloskundigen aan de telefoon te krijgen, neem dan contact op met de portier van het TweeSteden ziekenhuis Waalwijk op 0416-682222, zij zullen ons dan oproepen en dan belt de dienstdoende verloskundige jullie zo snel mogelijk terug. Ook voor andere dringende zaken bel je de dienstdoende verloskundige meteen.

Niet dringende zaken

Voor vragen en aanmeldingen kunt je ons altijd bellen op 06-51103893. Je kunt ook een e-consult of aanmeldingsformulier invullen op de site. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Spreekuurlocaties

Koetshuislaan 627
5146 BR Waalwijk
1e etage

en

Peperstraat 22
5171 EC Kaatsheuvel

Alle spreekuren en echo spreekuren zullen plaatsvinden op afspraak. Er zijn ook enkele avond spreekuren per maand.
werkgebied: Loon op Zand, Kaatsheuvel, De Moer, Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes