Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Aanmelden

Aanmelden

Je bent zwanger of wil zwanger worden en hebt vragen. Dan ben je welkom om contact met ons op te nemen.Je kunt je, zonder dat er een verwijzing nodig is van de huisarts, meteen bij ons aanmelden voor de begeleiding van jullie zwangerschap en kraambed. Ook voor een kinderwens consult kun je je aanmelden.

Aanmelden kan door hieronder op de aanmeld knop te drukken en het formulier in te vullen, of je neemt telefonisch contact met ons op op 06-51103893. Wij werken bewust zonder telefonisch spreekuur, zodat je ons kunt bellen op een moment dat het bij jullie uitkomt. ook voor aanmeldingen.
Wij zien je graag in onze praktijk!

Kinderwens

Je hebt een kinderwens en hebt vragen die je met ons wil bespreken. Vul het formulier in, dan nemen wij binnen enkele dagen contact met je op, om een afspraak te maken.

Zwangerschap

Gefeliciteerd jullie zijn zwanger en willen een afspraak maken bij Verloskundigenpraktijk Het Begin. Vul het formulier in, dan bellen wij zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen met jullie.

Kraambed

Je bent bij de gynaecoloog onder controle voor je zwangerschap en bevalling en wilt graag onze begeleiding voor het kraambed. Vul het formulier in en we nemen binnen een aantal dagen contact met je op.

Bellen mag natuurlijk ook altijd voor een aanmelding.

Intake-formulier

Wanneer jullie je hebben aangemeld, vragen wij je het intakeformulier in te vullen en te verzenden aan ons via mail (minimaal drie dagen voor de eerste afspraak). Deze zullen wij, onder andere, bespreken met jullie wanneer je voor de eerste afspraak komt.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes