Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige Sprang-Capelle

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige Sprang-Capelle

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je aanmelden bij een verloskundige. Woon je in Sprang-Capelle dan is de verloskundige, die werkzaam is in de verloskundigenpraktijk Het Begin een goede keuze.

Verloskundige Sprang-Capelle? De verloskundige controleert regelmatig of de zwangerschap goed verloopt. Ook bereidt ze je zo goed mogelijk voor op de bevalling. Tijdens de kraamtijd gaan de controles door en bezoekt ze jou als je thuis in Sprang-Capelle bent bevallen of thuis bent gekomen na een poliklinische bevalling om de dag. De verloskundige speelt dus een grote rol in een belangrijke periode van je leven.

De verloskundige die werkzaam is in Sprang-Capelle heeft een lange staat van dienst. Ze heeft al bij veel geboortes van baby’s geholpen en hun moeders en vaders bijgestaan. Je kunt in haar praktijk ook terecht voor het laten maken van een echo. Naast de opleiding tot verloskundige heeft ze een aanvullende cursus echografie gevolgd. Er kunnen verschillende soorten echo’s in de verloskundigenpraktijk gemaakt worden.

Om je goed voor te bereiden op de bevalling kun je allerlei cursussen volgen. Ook hierover kan de verloskundige je adviseren. Je kunt met haar bespreken wat voor jou belangrijk is rondom de geboorte en de kraamtijd. De verloskundige draagt zorg voor jouw optimale thuisbevalling in Sprang-Capelle.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes