Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Verloskundige praktijk Waalwijk

nattalia-nunez-MB9sdDfZMSg-unsplash

Verloskundige praktijk Waalwijk

Wil je graag thuis bevallen in je vertrouwde omgeving of poliklinisch met je eigen verloskundige uit de door jou gekozen verloskundige praktijk? Ben je woonachtig in Waalwijk in de buurt van Landgoed Driessen? Vanuit de verloskundigenpraktijk Het Begin kan de verloskundige jou met raad en daad bijstaan. Ze zal tijdens je zwangerschap een vertrouwd gezicht geworden.

Verloskundige praktijk Waalwijk? De verloskundige praktijk die jij kiest vanuit Waalwijk, Landgoed Driessen begeleidt de zwangerschap, de (poliklinische) bevalling en het kraambed. Er vinden regelmatige controles plaats en ze houdt in de gaten of alles op natuurlijke wijze verloopt. Is er sprake van een verhoogd risico dan zal ze je doorverwijzen naar de gynaecoloog. Ze is vanuit de verloskundige praktijk te Waalwijk, Landgoed Driessen snel ter plaatse, zodra jij haar belt dat de bevalling begonnen is. Na een eerste controle zal ze niet altijd direct blijven, vooral niet als het om een eerste kindje gaat. Als de weeën doorzetten blijft ze om de bevalling samen met de kraamverzorgster in goede banen te leiden. Ze is ook opgeleid om in geval van complicaties te kunnen handelen.

De verloskundige praktijk uit Waalwijk, Landgoed Driessen zal alles in het werk stellen om jou in je eigen vertrouwde omgeving of poliklinisch te helpen bevallen. Doen zich toch complicaties voor, dan overlegt ze met de gynaecoloog en met jullie over de te nemen stappen. Als alles goed gaat, kun je terugkijken op een goede ervaring van je bevalling, met de steun van de verloskundige praktijk uit Waalwijk, Landgoed Driessen.

Contact

Stel je vraag!

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes