Meld je hier aan
Spoed bel 06-51103893

Praktijk

25

Jaar werkervaring

02+

Verloskundigen

02

Vestingen

1034

Geboren Baby's

De praktijk bestaat uit twee vaste verloskundigen. Marleen Rommens en Lindsay Blokdijk-Berens. Samen begeleiden we jullie in deze mooie  periode in jullie leven. Zowel de reguliere controles als de echo’s vinden in onze praktijk plaats. Voor de controles zijn jullie welkom op beide locaties, de echo’s worden alleen op de locatie in Waalwijk gemaakt.

Beide staan we ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor verloskundigen van de KNOV, de landelijk beroepsvereniging voor verloskundigen. Marleen staat ook ingeschreven als echoscopiste.

Samen proberen we de kwaliteit van de verloskundigen zorg in de regio op een hoog niveau te houden.
We hebben wekelijks een bespreking met de gynaecoloog, en blijven up to date van de nieuwste ontwikkelingen.
We werken samen met het Elisabeth ziekenhuis en het Jeroen Bosch ziekenhuis. Jij kiest welk ziekenhuis jou voorkeur heeft als dit nodig is.

Spreekuurlocaties

Koetshuislaan 627
5146 BR Waalwijk
1e etage

Peperstraat 22
5171EC Kaatsheuvel

Verloskundigenpraktijk Het Begin
Koetshuislaan 627
5146 BR Waalwijk
06-51103893
email: info@verloskundigenpraktijkhetbegin.nl

Bereikbaarheid

We zijn alle dagen van de week 24 uur per dag te bereiken voor bevalling en spoed. Voor gewone vragen, het verzetten van afspraken of het maken van een afspraak, dus alles wat geen spoed is en tot de volgende dag kan wachten, willen we jullie vragen om ons tussen 8.00-20.00 uur te bellen.

We gebruiken whatsapp, maar die is echt alleen bedoeld om dingen door te geven, waar we niet meteen wat mee moeten en die kunnen wachten. Vragen of alles omtrent een afspraak of bevalling moet je gewoon voor bellen.

Verloskundige

Marleen Rommens

Ik ben Marleen Rommens en ben na 4 jaar studie in 1997 afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze regio en dat voelde meteen goed. Na 13 jaar gewerkt te hebben in een maatschap heb ik gekozen om een eigen praktijk op te starten, die zich richt op persoonlijke aandacht, wat voor mij een belangrijk aspect is in de begeleiding rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

In 2010 heb ik de echo cursus gedaan als aanvulling op mijn vak en sinds die tijd maak ik ook echo’s. De echo’s die ik maak zijn termijn echo’s, echo’s bij bloedverlies, groei echo’s en liggings echo’s. Dit is een leuke uitbreiding van mijn vak en ik doe dit met veel plezier.

Ik ben getrouwd met Vincent en samen hebben we twee zonen: Stan en Tom. Van beide ben ik prachtig thuis bevallen en ik hoop dat ook jullie deze mooie ervaring kunnen meemaken als jullie wens daar naar uit gaat.

Goede kwalitatieve zorg is wat ik belangrijk vind en daar staan we dan ook voor in verloskundigenpraktijk Het Begin.

Ik vind het geweldig om vrouwen in deze bijzondere periode van hun leven te begeleiden en aanwezig te kunnen zijn bij de geboorte van weer een nieuw leven. Elke keer anders, maar steeds zo bijzonder.

Ik wens jullie allemaal een mooie periode in jullie leven toe, waar je goed op terug kan kijken.

Geniet van deze bijzondere periode!

Contact
Verloskundige

Lindsay Berens

Mijn naam is Lindsay Berens, in 1989 geboren en getogen in Oosterhout. Op jonge leeftijd wist ik al vrij snel dat ik verloskundige wilde worden.
Toen ik een jaar als verpleegkundige aan de slag was, vond ik het tijd om weer terug de schoolbanken in te gaan.
Sinds 2018 mag ik mij verloskundige noemen, en sinds 2022 ben ik bij Marleen in de maatschap getreden.

In 2021 ben ik zelf moeder geworden van zoontje Ben en heb ik zelf het unieke proces mogen ervaren.

Vanaf mijn eerste werkdag oefen ik dit vak uit met veel plezier.
De diversiteit die ik tegen kom tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd, maakt dat iedere dag weer anders is.
De geboorte van een baby is dan ook ieder keer weer uniek en bijzonder.
Persoonlijk contact en aandacht voor de aanstaande ouders vind ik erg belangrijk. Mensen moeten tevreden terug kunnen kijken op een van de meest bijzondere momenten in hun leven. Ik vind het fijn om hier onderdeel van te zijn en daarin iets te kunnen betekenen.

Ik hoop jullie snel te zien op de praktijk!

Contact
Opleiding

Studenten

De praktijk begeleid ook studenten die de opleiding tot verloskunde volgen.
De studenten zullen meelopen tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites.
Uiteraard alleen met jullie toestemming.
Ook zullen wij ten alle tijden aanwezig zijn wanneer een student zelfstandig verrichtingen zal uitvoeren.

Onze diensten

Zorg voor
iedere moeder

Over ons

Verloskundigenpraktijk Het Begin is een kleinschalige praktijk die persoonlijke zorg en aandacht biedt bij een kinderwens, de zwangerschap, bevalling, en kraamtijd. Wij zijn laagdrempelig bereikbaar en passen de zorg aan op jullie wensen wensen.
Lees hier meer over de verloskundigen.

© Copyright 2024 - Verloskundigenpraktijk Het Begin  - Website Realisatie: PDK Online Succes